Meld je aan

Meld je aan bij PPI Utrecht

Aanmeldstop vanaf juni 2024.

Hierbij willen we jullie informeren dat het aanbod van PPI voor het schooljaar 2024/2025 helaas ingrijpend gaat veranderen door het vervallen van de tijdelijke financiering Herstel en Veerkracht van de gemeente Utrecht per 1-1-2025:

  • het aanbod van PPI PO gaat in de huidige vorm stoppen;
  • het aanbod voor VO-leerlingen wordt kleiner (en daarmee de wachtlijst groter);
  • het project voor thuiszitters zal per 1-1-2025 stoppen. Lees hieronder over eventueel aanmelden;
  • er is per direct een aanmeldstop voor nieuwe leerlingen, aangezien er nu al meer dan 40 leerlingen op de wachtlijst staan.

Let op voor Groep 8 aanmeldingen:
Door het vervallen van de tijdelijke financiering Herstel en Veerkracht van de gemeente Utrecht per 1-1-2025; zal het PPI PO na de huidige groepen die in maart 2024 zijn gestart stoppen. Omdat de wachtlijst voor de VO-groepen vanuit de reguliere subsidie inmiddels zo is hoog opgelopen, is het helaas niet realistisch om groep 8 leerlingen aan te melden.

Middelbaar onderwijs aanmeldingen:
Ook voor leerlingen op middelbaar onderwijs geld per juni 2024 de aanmeld stop. Vanuit de tijdelijke Herstel & Veerkracht middelen is het aantal VO leerlingen/ groepen vanaf 2023 uitgebreid. Door efficiënter te gaan werken hebben we meer leerlingen kunnen bereiken. Ondanks deze inspanningen is de wachtlijst behoorlijk opgelopen. We hebben nu al 40 aanmeldingen voor september 2024 die we nog geen PPI VO plek kunnen bieden. Vanaf 2025 zullen we vermoedelijk het aantal groepen moeten afbouwen, dus zal de wachtlijst verder gaan oplopen.  

Thuiszittersgroep aanmeldingen:
Per 1-1-2025 zal de thuiszittersgroep moeten stoppen. Dit betekent dat deze groep nu nog door gaat. Wil je hiervoor aanmelden? Neem dan eerst per mail (info@ppi-utrecht.nl)  of telefoon (Ilir Shehu 06-30977204) contact met ons op. Zo kunnen we samen afstemmen wat er mogelijk is.

 

 

Meld je aan