PPI voor thuis zittende jongeren

PPI voor thuiszittende jongeren

Speciaal voor jongeren die op school zijn uitgevallen is PPI gestart met een thuiszittersgroep. Hier ben je van harte welkom als je (tijdelijk) niet naar school gaat en graag in contact wil komen met jongeren die ook thuiszitten. De groep varieert van de 4-8 leerlingen.

Deze groep is 1 keer per week op de dinsdag van 10:00-12:00 op onze locatie Glenn Millerpad 66, in Leidsche Rijn. Tijdens deze ochtend heb je ruimte om wat voor jezelf te doen, samen een spelletje te spelen en is er mogelijkheid om met elkaar te praten. Er is een vaste begeleider die er elke week is.

De begeleider van PPI heeft in dit traject geen actieve rol en zal niet aansluiten bij grote overleggen die er georganiseerd worden met scholen en hulpverleners.

Zodra er perspectief is dat je weer naar school (of een andere voorziening) gaat, zal PPI gaan afsluiten

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Dit is een aanmeldformulier die wordt gebruikt voor de reguliere groepen en de gestelde vragen op het formulier zullen niet allemaal kunnen worden ingevuld. Dit is niet erg.

Vind je het fijn om een keertje te komen kijken of wil je graag meer informatie, dan kan je een mail sturen naar info@ppi-jeugdhulp.nl of contact opnemen met Ilir Shehu 06-30977204