PPI voor groep 8

PPI Utrecht

PPI voor het basisonderwijs is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 van het regulier primair onderwijs. Bij PPI leer je omgaan met moeilijkheden waar je op school, thuis of in je vrije tijd tegenaan loopt. In een groep met leeftijdsgenoten ga je na schooltijd en in je eigen buurt met jezelf en je eigen doelen aan de slag.

Als je na dit schooljaar naar de middelbare school gaat en je kunt wel een steuntje in de rug gebruiken bij de overgang, dan is PPI er voor jou. We werken samen aan de problemen of uitdagingen die jou in de weg zitten. Zo helpen we je om straks een goede start te maken op de middelbare school. Lees meer over wat we doen bij PPI of bekijk de video:

Locaties

Voor de begeleiding van groep 8 scholieren 2024 zijn er 5 PPI-locaties, verspreidt over de stad. In overleg bepalen we welke locatie het best bij je past. Meestal zal dit de wijk zijn waar je naar school gaat. Locaties:

Locatie Binnenstad (Binnenstad, Oost, Noordoost) op woensdagmiddag
Drift 11, 3512 BR Utrecht

Locatie Leidsche Rijn, 2 groepen (Leidsche Rijn, Oog in Al) op woensdagmiddag (13.30-15.00) of op donderdagmiddag om 14.45.
Glenn Millerpad 66 (Gebouw: Tableau 66), 3543 GJ Utrecht

Locatie Overvecht (Overvecht, Zuilen, Ondiep, Pijlsweerd) op dinsdagmiddag
Buurthuis de Jager, Teun de Jagerdreef 1, 3561 JK Utrecht

Locatie Vleuten (Vleuten, de Meern) op dinsdagmiddag
De Weide wereld, Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Vleuten

Locatie Kanaleneiland/Hoograven/Lunetten: Dag en locatie worden later bekend gemaakt.

Let op:
– Voor huidige groep 8 leerlingen zitten alle locaties vol.
– Groepen worden zorgvuldig samengesteld op basis van de individuele hulpvragen en de groepssamenstelling. Dit betekent dat aanmelden geen garantie is voor plaatsing.
– Bij meerdere aanmeldingen van één school, gaan wij in overleg met de desbetreffende school om zo tot een veilige groep te komen.

heb je een vraag?
bel Veronique

06 12 70 69 60

of stuur een bericht